Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Prana yoga ved FOF Nordvestjylland, Struer, Bremdal

Prana yoga

Prana yoga

Yoga kræver øvelse men du kan ikke være god eller dårlig til yoga, du kan overhovedet intet vinde ved at blive nr. et eller andet og der er ingen, der kan være bedre til yoga end du er det til din egen krop. Jo mere yoga du laver, jo mere finder du hjem i yogaen og hvad det skal være for lige præcis dig. Yoga er tilgængeligt for alle, og du er helt din egen mester. I yoga som i livet. Gennem din yoga behandler du dig selv godt og den fører dig tilbage til dig selv, der hvor du er glad. Og det er vel det vi alle gerne vil og søger. Vi vil være glade og have det godt. Når du har det, så bliver du nemlig helt automatisk sundere og sødere mod dig selv og det smitter af på alle omkring dig. Der findes selvfølgelig mange måde at nå denne tilstand. Yoga er en af dem. Din yogapraksis og alle de mange yogastillinger skal tilpasses dit liv og din krop - ikke omvendt. Hvis den grounder dig, gør dig glad og får det bedste frem i dig, så virker den og det skal du navigere efter. 

Jeg vil i denne sæson i hver session rette fokus på et bestemt område af din krop, et chakra, en meridianbane, dit åndedræt, din Prana og kæde det sammen, så du får indsigten i at krop, sind og sjæl hænger sammen og du kan på ingen måde skille det fra hinanden. Alt du gør påvirker alle systemer, men jo bedre du kender sammenhængen jo bedre vil du kunne skabe balance indeni dig selv.

Mange har en yderst travl hverdag og dit helbred holder ikke i længden til at flyve rundt uden at stoppe op og give dig selv tid. Det går stærkt, op og ned og jeg tænker egentlig, at det er vigtigt at accepterer virkeligheden, som den nu engang ser ud for dig med plads til det hele. Din hverdag fylder 80% af dit levende liv og derfor gælder det om at leve den optimalt, eller i hvert fald så godt som du formår ud fra de forudsætninger vi hver især har.

Yoga er for mig blevet min bedste ven i min hverdag. Den følelse vil jeg gerne have ind i dig også. Yoga får os nemlig tilbage i vores kroppe, hjælper os til at se tingene mere klart og roligt og får os til at trække vejret dybt og langsomt, når alt bliver for hektisk og uoverskueligt. Yoga er på ingen måde magi, selvom den oftest føles magisk i krop, sind og sjæl efter en yoga session.