Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Yoga hos FOF Nordvestjylland, hatha, patanjali, medi yoga, mindfulness og meditation, Holstebro, Lemvig og Struer

MediYoga for alle

MediYoga for alle

MediYoga er en klinisk testet og evidensbaseret terapeutisk yogaform.

MediYoga er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen. MediYoga er en yogaform, som forener mange tusinde års yogisk erfaring med medicinsk viden.

MediYoga omfatter enkelte bevægelser og stillinger, bevidst yogisk åndedræt, forskellige koncentrations-teknikker, dyb afspænding og meditation.
Yogaformen er for alle og er særdeles velegnet, hvis man har problemer i led og muskler, smerter, kreds-løbsproblemer, udfordringer med vejrtrækningen, stress, let depression eller har svært ved at finde hverdagsglæden. Søvnbesvær.

Underviser er Herdis Hviid, der er uddannet MediYoga instruktør 2016, MediYoga lærer/terapeut 2019, sygeplejerske, kraniosakralterapeut samt massør.

Læs mere på www.mediyoga.dk