Skip to content

Velkommen til vores nye side. Der er nu åben for tilmelding til sommerkurser med start efter den 21.05, baby- og tumlesvømning samt efterårssæsonen. Sommerkurserne afvikles i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. Ved deltagelse på vores kurser skal alle kursister forevise en negativ coronatest, der max. er 72 timer gammel, eller coronapas, hvis man er færdig vaccineret. OBS dette gælder ikke baby- og tumlesvømning, da den ledsagende forælder er fritaget for kravet om forevisning af test/pas. Vi glæder os til at se jer på et af vores mange hold!

Lær eller bliv bedre til engelsk, begyndere, øvede, konversation, FOF Nordvestjylland, Holstebro, Struer og Lemvig

Engelsk

Engelsk

Lær engelsk på aftenskole. Vi har engelskundervisning på flere niveauer. Vi tilbyder undervisning i engelsk i Holstebro, Struer og Lemvig. Find dit engelskkursus hos FOF. Engelsk tales næsten alle steder i verden, og du kan altid snakke med på dit niveau. Lær at læse forskellige typer tekster og føre kortere eller længere samtaler.

Vi tilbyder engelsk for absolut begyndere, let øvede og øvede, samt konversations hold - så der er med garanti engelskundervisning, som matcher dit niveau.

Se alle vore kurser i engelsk længere nede på siden.