Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Lær eller bliv bedre til fransk, flere niveauer, FOF Nordvestjylland, Holstebro og Struer

Fransk niv. 1 - NYHED

Fransk niv. 1 - NYHED

De første franskår bruger vi lærebogssystemet Début 1 fra forlaget Systime. Den blå bog dækker både efterårskurset og forårskurset det første år

Lærebøger er ikke gratis, - ca. 375 kr - men vi får det hele for pengene her: tekst, billeder, gloser, systematisk grammatik og opgaver. Derfor kan vi nøjes med 10 kr til fotokopier pr kursus af 10 gange.

Jeg satser på talefærdighed og vovemod. I starten kan man jo kun sige det, ordforrådet strækker til, - men man udvikler sig hele tiden. Vi begynder med at os selv, familien, at gøre bekendtskaber og gå ud at spise Jeg taler til jer, - men I sættes i gang med samtale- udtale og læseøvelser og rollespil i par, runder eller i små grupper. Alle arbejder med alle. 

Det giver godt og humørfyldt arbejdsklima, mod og den bedste og hurtigste indlæring.
Til jul kan du føre en enkel samtale, præsentere dig, tage kontakt, overskue et fransk spisekort og du vil have det bedste grundlag at bygge videre på.

Holdet deler den lille, private facebookgruppe Vive la France med andre franskhold. 
Her deler jeg forskellige, journalistiske småudsendelser, der er undertekstet på fransk. Her må du også skrive på det fransk, du kan uden at blive kritiseret for eventuelle fejl. Det støtter os i at gætte og forstå talt fransk som om vi var i Frankrig
Det er ikke noget krav at være med i Facebookgruppen.

Der skal der også være sange, vitser, lege, enkle madopskrfter og andet, der passer til begynderholdet

Du er velkommen til at få mit telefonnummer hos FOF.