Skip to content

Tilmelding

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Salgsbetingelser

  Tilmelding
  Tilmelding er nemt. Du kan tilmelde dig vore kurser over nettet på www.fof.dk/nordvestjylland, ringe til os på tlf. 9741 1964, maile på mail@fof-nvj.dk eller ved personlig henvendelse på FOF’s kontor, Brogårdsvej 2, 7500 Holstebro.

  Tilmelder du dig via vores hjemmeside, vil du efter tilmeldingen modtage en bekræftelse på at du er tilmeldt kurset/foredraget. Her oplyses undervisningssted, underviser, fag og mødedato. Du kan sagtens tilmelde dig et hold, selvom der er venteliste.

  Betaling
  Ved tilmelding på hjemmesiden betales med Dankort. Hvis du tilmelder dig på mail eller telefon, modtager du en giromail med betalingsID til netbank. Betalingsfristen skal overholdes. Manglende betaling regnes IKKE som en framelding, men du kan risikere, at din plads bliver givet til en anden, såfremt der er venteliste. Før kurset/arrangementet starter modtager du en giromail eller et girokort. Betaling skal være foretaget inden betalingsfristens udløb, ellers har FOF ret til at give pladsen til en anden.

  Materialeudgifter
  I nogle tilfælde vil der udover kursusgebyret være ekstra udgifter til materialer. Det kan fx være bøger til sproghold, diverse materialer til kreative fag eller madhold ligesom det kan være forplejning til foredrag. Det vil i så fald fremgå af kursusbeskrivelsen. Kan udelades, hvis der mangler plads.

  Framelding / tilbagebetaling
  Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig give os besked hurtigst muligt. Tilbagebetaling af kursusgebyret kan ske indtil 8 dage før holdets planlagte start, dog med fradrag af administrationsgebyr på kr. 75,-. Herefter er tilmeldingen bindende, og kursusgebyret kan ikke refunderes. Kan et kursus eller foredrag mod forventning ikke igangsættes, returneres hele indbetalingen.

  Undtagelser
  Der kan for det enkelte hold/arrangement være undtagelser – fx ved foredrag, ture/weekendture og rejser. Her vil tilmeldingen være bindende og der foretages ikke tilbagebetaling.
 • Kontakt os

  97411964

  Mandag - onsdag kl. 09.00 - 12.00