Skip to content
Syning og design FOF Odense

Birgit Pauli

Birgit Pauli

 Birgit er uddannet faglærer og har altid haft en interesse for syning og design, og syede allerede nederdele til sin søster og sig selv i en alder af 10 år. Hun har arbejdet for FOF i 8 år, hvor hun startede med et hold, men har derefter udvidet med flere hold. 

"Jeg syede nederdele, da jeg var 10 år til min søster og mig selv. Da jeg var 12, lavede jeg, min søster og nogle andre børn på vejen en kreativ klub, hvor jeg underviste de andre børn i at sy, som jeg blev betalt et lille beløb for. Jeg handlede materiale ind til os alle, og så bestemte jeg, hvad vi skulle lave og underviste i det." 

Birgit holder af at undervise og finder det inspirerende, når folk gerne vil lære at sy.

Jeg elsker at undervise. Der er god sparring med kursisterne, og det giver mig virkelig meget igen. Derudover er det virkelig inspirerende. Det er alt fra folk, som gerne vil begynde at sy igen, til folk der bare gerne vil lærer at sy, men som ingen erfaring har. Det er vigtigt at kunne komme og inspirere sine kursister."

Hun har førhen syet en masse kjoler samt tasker til sig selv men også til andre. Hun synes det er rart at afprøve teknikkerne af, inden hun selv skal ud og undervise i dem. 

"Hvis jeg havde mere tid, så ville jeg gerne sy noget mere tøj til mig selv, hvilket jeg skal finde tid til igen. Det er rart at have fingrene i stoffet selv. Selv at prøve teknikken først, inden jeg formidler den videre til mine kursister. Der kan jo hele tiden komme noget nyt og smart, så det er rart at have prøvet teknikken af, inden jeg underviser i det." 

 

Du kan finde Birgits hold her