Skip to content

Midjourney

Midjourney

Lær at bruge AI-tjenesten Midjourney til hurtigt at skabe dine egne billeder og illustrationer

Alle taler om AI - kunstig intelligens til hurtigt at skabe tekster og billeder. Tekst til billede-værktøjet Midjourney er en spændende form for teknologi, der lader computeren skabe billeder fra beskrivelser, præcis som en maler ville skabe et kunstværk ud fra en fortælling. Forestil dig, at du kan beskrive en scene fra din yndlingsbog, en drøm eller et landskab fra en mindeværdig ferie, og en computer kan omsætte disse ord til et flot foto eller billede. Dette er ikke science fiction, men en realitet med Midjourney, og det er noget, du kan lære at mestre på en aften. 

Vi tilbyder kurser, der er skræddersyet til alle, som ønsker at fordybe sig i denne magiske verden. Uanset om du er hobbyfotograf, kunstinteresseret eller blot nysgerrig efter at lære at skabe fotos og tegninger til brug i invitationer, scrapbøger, hjemmesider, sociale medier eller andre opgaver.

Indhold for kurset:
Introduktion til Midjourney
Lær at skabe fotorealistiske billeder, illustrationer og skitser
Lær at skabe indhold til præsentationer, taler og oplæg

Efter kurset vil du kunne:
Forstå og bruge Midjourney
Skabe unikke billeder, som kan bruges til personlige projekter 
Tilpasse indhold til præcist at matche dine ideer
Lad dig inspirere af eksemplerne vi viser, og forestil dig, hvad du selv kan skabe

Tilmeld dig vores Midjourney-kursus og oplev, hvordan vi kan bringe din kreativitet og udtryk til live med moderne teknologi og bliv en del af en verden, hvor din fantasi bliver til virkelighed.