Skip to content

Administrationen er flyttet. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september. Du kan dog altid træffe os på telefon 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Blomsterbinding

Blomster

Blomster

Slip din kreativitet løs

Elsker du at pynte dit hjem med de fineste blomster? Elsker du at kigge på de flotteste blomsterbuketter?

Hos FOF kan du lære at lave dine egne flotte blomsterdekorationer, kranse og buketter. Du kan også forkæle en veninde eller din bedstemor med en flotblomsterdekoration. Her får du lov til at slippe din kreativitet løs og prøve at lave en masse forskellige slags blomsterdekorationer. Kun din fantasi sætter en stopper for kreativiteten. Derudover står vores dygtige undervisere klar på at hjælpe dig i gang!

 

Glæden og fællesskabet

Find glæden ved at skabe noget med egne hænder. Her kan du få skabt dine egne mesterværker samtidig med, at du giver dit hjem noget mere liv med flotte blomsterdekorationer. Med FOF’s kreative kursustilbud hjælper vi med, at du ser dit liv og omgivelser på en hel ny måde. Så næste gang du går igennem en blomstereng, så vil du have dekorationer på hjernen 😉

Overrask dine nærmeste

Du vil have mulighed for at overraske dine nærmeste med den flotteste blomsterdekoration, som de vil elske. Hvis du skal til middag hos nogle venner, kan du overraske dem med en hjemmelavet blomsterdekoration, en krans eller en buket, som kun vil bringe dem stor glæde!

Teknikker

Du vil blive oplært i forskellige teknikker, som du kan tage med dig videre. Her vil du f.eks. lære de traditionelle binderier med grundlæggende teknikker. Du vil også lære at farvekoordinere, som kan være vigtigt, når man skal lave den perfekte dekoration til hjemmet.

Vores fantastiske undervisere

Hos FOF har vi nogle virkelige gode undervisere, som brænder for det, de laver. Derudover har de stor erfaring, og de har undervist i flere år.