Skip to content

På grund af flytning til anden lokation er kontoret og telefonen lukket for betjening fra og med onsdag den 29. maj 2024 til og med mandag den 3. juni 2024. Vi er således klar ved telefonen tirsdag den 4. juni kl. 10:00

Yoga for mænd og kvinder i FOF

Yoga for mænd

Yoga for mænd

YOGA FOR MÆND - IYENGAR ® YOGA   

Drop ”fordommene”
 
Du kan også være med !
Kom og prøv !
Det er sundt !
Det er sjovt !
Dette er ikke workout, men ” work from outside in ”.

IYENGAR ® Yoga er en aktiv yogaform, hvor du lærer at strække med aktive muskler, og bevidsthed om kroppens holdning og lige linjer.På dette hold vil der specielt være fokus på de udfordringer vi mænd kan have. Ved hjælp af et fint udviklet system af øvelser kan du træne styrke, udholdenhed, smidighed og balance.

Der trænes effektivt fysisk for at opnå en god stabilitet. Samtidig har de aktive strækøvelser den virkning, at du slipper dybtliggende stress i muskler og nervesystem. IYENGAR ® Yoga er meditation i bevægelse. Bevidstheden er fokuseret på kroppen og åndedrættet. På den måde forenes sindet med krop og åndedræt, og du bliver stille og tilstede i nuet.

I yogaundervisningen bruges udstyr som klodser, skumblokke og bælter. Således kan øvelserne tilpasses den enkelte, og skader undgås.

Yogaen er for alle aldre.