Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Fransk A1

Fransk A1

Er du interesseret i at lære fransk, og forstå et af de store europæiske sprog? Med få sproglige forudsætninger kan du deltage på dette franskkursus. Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Frankrig.

Hvem er fransk A1 for?

Vores kurser i fransk A1 er for dig, der har lidt kendskab til sproget. Med andre ord er det for deltagere, der har lært lidt fransk, og nu ønsker at lære mere.

Hvordan foregår undervisningen?

I undervisningen lægger vi vægt på det kommunikative gennem arbejde med enkle dialoger. Du bliver klædt på med et lille elementært ordforråd, så du f.eks. kan spørge om vej eller bestille mad på en restaurant. 

Du opnår kendskab til den grundlæggende franske grammatik gennem arbejdet med en basisgrammatik. Derudover er fransk kultur, historie og aktuelle samfundsforhold en naturlig del af indholdet på kurset.

Målet for kurset er at opbygge et basalt ordforråd på fransk inden for dagligdags situationer, så oplevelsen bliver sjovere, når man kan begå sig bare en smule på fransk.  

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.