Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Fransk B2

Fransk B2

Kan du allerede tale og forstå fransk på aktivt niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i fransk niveau B1?

Hvem er fransk B2 for?

Fransk B2 er for dig der er ved at være rutineret sprogbruger og nu har brug for at få flere nuancer ind i skrift, tale og forståelse.
Du kan forstå og deltage i længere sammenhængende samtaler på standard sprog om kendte emner. Du kan derudover læse og forstå artikler om aktuelle emner, moderne noveller og let tilgængelige romaner. Og forholdsvist utvungent deltage i samtaler herom.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurset henvender sig til deltagere, der ønsker at opnå større sikkerhed med det franske sprog og udvide kendskabet til franske forhold inden for kultur, politik, samfund og historie. Der inddrages derfor artikler, litterære tekster og multimedia som understøttende materiale. Kurset lægger vægt på de kommunikative færdigheder, som forbedres gennem f.eks. dialoger, spil og diskussioner på fransk. Den franske grammatik inddrages efter behov.  

Målet for dette kursus er at sætte dig i stand til at kommunikere rimelig flydende på fransk i dagligdags situationer og deltage utvungent i diskussioner på fransk om almindelige kendte emner på et almindeligt standardsprog. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.