Skip to content

Aftenskolen er åben for alle uden krav om coronapas, men vi skal naturligvis opfordre til rettidig omhu, så man ikke møder op med symptomer på sygdom. Så hjælpes vi ad med at passe på hinanden! (Der skal dog forevises coronapas til Kulturhøjskolen).

Spansk

Spansk

Om det at lære spansk:

”Er lige kommet hjem fra 14 solfyldte dage. Det var fantastisk, at jeg faktisk kunne bruge den smule spansk, jeg har lært på stedet. Jeg brugte det på markedet, ved parkering, på restaurant og når vi var ude at handle. Min mand var lidt målløs, og det var jeg faktisk også selv. Det giver blod på tanden til mere.”

Ulla, efter 54 lektioner spanskundervisning

 

Tilmeld dig spansk hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart og få nye sproglige kompetencer. FOF tilbyder spansk for begyndere, let øvede og meget øvede, så alle kan være med. Vores spanskundervisning kan lære dig alt fra korte gloser til flydende samtaler. Mere end 341 millioner mennesker taler spansk – så få dig tilmeldt et spanskkursus og få det meste ud af fortovscaféer, sol og folkeliv. Efter et kursus i spansk, vil du opleve, at du kommer tættere på de lokale og kulturen på din næste rejse.