Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Spansk B1

Spansk B1

Spansk B1 er for dig der måske ikke taler helt flydende og fejlfrit, men har en god forståelse for spansk og mestrer de grundlæggende sprogfærdigheder. Måske har du færdiggjort vores A niveauer og er klar til nye udfordringer i det spanske.

Hvem er spansk B1 for?

Spansk B1 er for dig der kan forstå hovedindholdet i en almindelig samtale eller nyhedsudsendelser i radio og tv om dagligdags emner og udtrykke dig på et forståeligt og rimelig flydende, men enkelt og nogenlunde korrekt spansk. Du kan læse autentiske tekster på et almindeligt niveau om dagligdags emner.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus inddrages lettilgængelige spanske litterære tekster og sagprosatekster. Du kan sammenfatte indholdet af og stille spørgsmål til teksten på et rimeligt flydende, men enkelt sprog. Der arbejdes fortsat med den spanske grammatik efter behov.

Målet for dette kursus er at sætte dig i stand til at forstå og kommunikere hensigtsmæssigt i de fleste hverdagssituationer.
Spansk kultur, historie og aktuelle samfundsforhold udgør en naturlig del af kursets indhold.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.