Skip to content

Tysk

Tysk

Hvorfor tysk?

Tyskland er vores nærmeste nabo, vores vigtigste handelspartner og et land, som vores sprog og kultur er tæt knyttet til. Listen over berømte tyske filosoffer, forfattere, komponister, opfindere, ingeniører, fysikere og kunstnere er alenlang.
Tysk er det mest udbredte sprog i Europa, hvor 80 millioner taler tysk som fremmedsprog og 100 millioner som modersmål i:
- Tyskland, 
- Schweiz
- Østrig
- Lichtenstein
- Luxemburg.

Kultur og sprog

Kendskab til det tyske sprog og sprogområde gør det derfor nemmere for dig at begå dig i det tysktalende område og komme tættere på befolkningen og kulturen – du opnår en tilfredsstillelse og glæde ved at udvikle dit sprog, uanset om du kan lidt eller meget i forvejen. 

Alle niveauer

Vil du lære at begå dig på tysk eller måske genopfriske din eksisterende viden om sproget, så er du kommet til det rigtige sted. FOF Odense – Svendborg  –Fredericia – Middelfart – Assens tilbyder tyskundervisning både for:
- Begyndere, som har brug for at lære det grundlæggende
- Let øvede, der har behov for at genopfriske sproget 
- Øvede, der ønsker mere avanceret undervisning. 
Forløbet bliver tilpasset til den enkeltes niveau, så du får det optimale ud af tyskundervisningen.
Der lægges vægt på samtale, men der trænes også grammatik som understøttende disciplin, så du bliver bedre til at udtrykke dig både mundtligt og skriftligt.

Udover at du styrker dine sprogkundskaber, får du i tilgift et dejligt, inspirerende fællesskab med ligesindede, der også har lyst til at lære mere om det tyske sprog og den tyske kultur. Derved vil du nemmere kunne kommunikere med tyskere og spørge om vej til den nærmeste Biergarten, hvor du kan spørge efter zwei Große Bier eller spørge om vej til den nærmeste ”Kneipe”, når du får lyst til at smage på den tyske mad eller vin.

Så hvorfor ikke?

Hvad enten du har brug for at lære det tyske sprog i forbindelse med studier, arbejde eller rejse, vil du blive undervist af kompetente sprogundervisere, som hjælper dig med at lære sproget og stifte bekendtskab med den tyske kultur. 


Vi glæder os til at se dig!

 
Filtrér