Skip to content

Sluk og mærk - Find den mentale balance i en digital tidsalder

Sluk og mærk - Find den mentale balance i en digital tidsalder

Torsdag d. 26. september kl. 19.00 - 21.00

Foredrag v. Imran Rashid på Nakskov Bibliotek

Speciallæge og forfatter Imran Rashid har de seneste år været en vigtig stemme i debatten om hvordan moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed. I dette foredrag gennemgår han de forudsætninger, der er vigtige at kende til, hvis man vil forstå hvordan digitaliseringen og tech-industrien konkret påvirker mennesker, samt hvad der skal til, for at vi kan genvinde en større del af kontrollen over vores liv.

Om Imran Rashid

Imran Rashid er speciallæge i almen medicin, og har siden 2005 arbejdet i det danske sundhedsvæsen. Han er landets førende ekspert i digital sundhed og forfatter til bestsellerne ”SLUK”, ”Offline”, og ”Mærkbarhed”, der handler om, hvordan ”det at slukke og mærke efter” indgår som en vigtig del af løsningen. Med bogen ”Skærmsund” fra 2023 sætter han fokus på sundere skærmvaner i børnefamilierne.

Foredraget er en del af "3 foredrag om digital sundhed", og er blevet til i et samarbejde mellem LollandBibliotekerne, AOF, FOF, Fora Fritid og Teologihøjskolen Lolland.

Entré pr. foredrag:

100 kr. (For medlemmer af LollandBibliotekernes biblioteksklub 80 kr.)

Entré til alle tre foredrag:

250 kr. (For medlemmer af LollandBibliotekernes biblioteksklub 200 kr.)

Entré for studerende og unge under 25 år:

25 kr. (husk gyldig legitimation ved ankomst)

Billetter:

Billet til 3 foredrag om digital sundhed: https://lollandbib.dk/nakskov-bibliotek/arrangementer/voksen/foredrag/3-foredrag-om-digital-sundhed

Billet til Imran Rashid, 26. september:  https://lollandbib.dk/nakskov-bibliotek/arrangementer/voksen/foredrag/3-foredrag-om-digital-sundhed