Skip to content

EFTERFORSKET - drabschefens sager

EFTERFORSKET - drabschefens sager

I afdelingen for personfarlig kriminalitet efterforsker man alt fra røveri, brand og terror til vold, voldtægter og drab.
Sammen med journalist Stine Bolther går den tidligere drabschef Jens Møller Jensen på scenen, og giver et indblik i nogle af de mange sager, som har fyldt i hans arbejdsliv. Hør blandt andet om likvideringen af tre unge, sovende mænd, ubådssagen, grove røverier, mordbrande og terrorsager.

Publikum kommer helt tæt på den tidligere drabschef, som giver et unikt og personligt indblik i politiets arbejde, og fortæller om de overvejelser og svære beslutninger, han og medarbejderne måtte træffe i jagten på sandhed og retfærdighed.

Stine Bolther har som nyhedsjournalist dækket flere af de samme sager, som Jens Møller Jensen har efterforsket, og det giver tilhørerne et ekstra perspektiv og indblik.

Om foredragsholderne
Jens Møller Jensen, blev ansat ved politiet i 1981 og har arbejdet med efterforskning i over 30 år. Blandt andet 10 år med efterforskning af grov narkotikakriminalitet og senest 11 år som drabschef og leder af afdelingen for Personfarlig Kriminalitet ved Midt- og Vestsjællands Politi, samt Københavns Politi.
Siden januar 2021 har Jens Møller været fast krimiekspert på TV 2, hvor han kommenterer på aktuelle kriminalsager.

Stine Bolther, forfatter og journalist, har arbejdet med alt, der har med blå blink og true crime at gøre siden 2002. Mange kender også til Stine Bolthers forfatterskab indenfor både true crime og fiktion, hvor hun bl.a. er halvdelen af krimi-makkerparret Holm & Bolther.

Bøgerne om Jens Møller Jensens arbejdsliv; Efterforsket - drabschefens sager (2023) og Opklaret (2018), er skrevet i samarbejde med Stine Bolther.