Skip to content

Hør nyt om kurser, foredrag og ture! Skriv til info@fof-sydost.dk og du vil fremover modtage vores nyhedsmails.

Trædrejning for alle

Trædrejning for begyndere og øvede
På kurset vil du stifte bekendtskab med elementære drejeteknikker, fagudtryk omkring drejning, sikkerhed ved drejebænken. Men måske bedst af alt: når weekenden er færdig, har du selv lavet flotte ting i træ, som du tager med hjem. Vi begynder med at dreje små ting i vådt træ, da det er det nemmeste. 
På kurset får du stillet din egen drejebænk til rådighed. Du får også dine egne drejejern. Udover dette, har jeg selvfølgelig mange andre ting med, du kan bruge, for at lave rigtig flotte ting. Har du tidligere været på drejekursus, vil der stadig være nye udfordringer for dig. På kurset laver vi (bl.a.) svampe, lysestager, små skåle, små figurer samt pyntegenstande. 
Kurset er bygget op således, at læreren fortæller lidt om et emne, viser hvilke teknikker du skal anvende, og derefter går du i gang med at dreje. Begge dage er der frokostpause.
Materialeudgiften udgør 100 kr.  

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 21.09.2024 09:00-15:30 Bavneskolen Frank Sørensen
2 Søndag 22.09.2024 09:00-15:30 Bavneskolen Frank Sørensen
Underviser

Frank Sørensen

Frank Sørensen har undervist i sløjd i 20 år. Han har taget kursus på sløjdlærerskolen og flere kurser i trædrejning. Har undervist i trædrejning i flere sæsoner hos FOF SYDØST. Har eget værksted, hvor mange idéer bliver til virkelighed. 
Se mere her: Facebook/ gaver i træ by FS