Skip to content

FysioPilates & Mindfulness

FysioPilates er tradiotionel pilates, bearbejdet og modificeret ud fra den fysioterapeutiske viden om kroppen og om træning. Kontinuerligt finpudses øvelser og detaljer i forbindelse med den nyeste viden.
Alle kan være med, træningen målrettes den enkelte ved at tage udgangspunkt i de udfordringer der end måtte være fysisk som psykisk.
Det er en blid træningsform med rolige bevægelser i takt med vejrtrækningen. Der er fokus på kropsbevidsthed og kropskontrol. Hvor kropsstammen styrkes og stabiliseres.
Vi starter med en mindfull afspænding. Derefter en træning med fokus på styrke, flow og smidighed. Der vil til tider indgå redskaber, såsom store og små bolde og foamrollers.
En træning for dig der har brug for at mærke dig selv, trække stikket fra hverdagen, ønsker en bedre styrke i mave og ryg og ikke mindst en bedre holdning. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.08.2022 16:30-18:00 Mindfys Haslev Anja Folkvard Andersen
2 Mandag 22.08.2022 16:30-18:00 Mindfys Haslev Anja Folkvard Andersen
3 Mandag 29.08.2022 16:30-18:00 Mindfys Haslev Anja Folkvard Andersen
Se alle Se færre

Anja Folkvard Andersen

Jeg har 15 års erfaring som praktiserende fysioterapeut. Videreuddannelse indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi, MET, MDT,
Gynækologisk Obstetrisk fysioterapi, Mindfulness og FysioPilates instruktør.
Jeg har i mange år haft forskellige hold med ryg, nakke, neurologi, funktionstræning, KOL, efterfødsel, FysioPilates, gigt, angst, depression stress. 
Jeg tager udgangspunkt i behandling/træning af det hele menneske, fokus på dig, dine ressourcer og dine mål.