Skip to content

Yoga hos FOF Sydøst i Sydøstsjælland og Lolland Falster

Yoga - mere energi og balance i livet

Yoga er en flere tusinde år gammel træningsdisciplin, der kort og godt handler om at skabe bedre balance mellem krop og sind. Så udover træning af smidighed, balance og styrke, møder du også vigtige elementer af åndedrætstræning, meditation og afspænding i yogaen. Det er vigtigt at sige, at yoga ikke handler om at lave de perfekte strækøvelser eller nå tæerne. Yogaen kan tilpasses den enkelte yogi - ikke omvendt, og de fleste vil hurtigt få en oplevelse af bedre kropsbevidsthed - at "komme fra hovedet ned i kroppen". 

Yoga er for alle 

Der findes tusindevis af yogastillinger, hvor hver stilling kan udføres i mange varianter, og derfor er yoga i sandhed for alle. Nogle yogier danser energifyldte hjem fra yogaklassen, andre har haft stor glæde af afspændingen. Nogle glæder sig over forbedret balanceevne, smidighed eller smurte led, hvor andre igen har fået bedre styr på myldertanker eller lært at koble fra.  

FOF Sydøst tilbyder klassisk Hatha Yoga, med inspiration fra andre yogaformer som fx. Yin og mere dynamisk yoga. 
Vi tilbyder hold for både begyndere, let øvede og øvede yogier. Yngre og ældre kan dyrke yoga, og der er hold særligt for mænd og skånsomme hold med blid yoga for dig med skader eller fysiske udfordringer. 

Meld dig til et af de populære yogahold og oplev, hvad en bedre balance mellem krop og sind gør for dig. 
Namasté.