Skip to content

Tilmelding

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Salgs- og leveringsbetingelser

  Tilmeldingen er først endelig, når FOF har modtaget betaling.

  Vælges indbetalingskort ved betaling fremgår betalingsfristen af den fremsendte mail. Betales med Dankort trækkes beløbet først, når det er sikret, at der er plads på holdet.

  Kursusmaterialer
  Med mindre andet er anført, skal kursusmaterialer betales af deltagerne og afregnes direkte med underviseren.

  Venteliste  
  Tilmelding til ventelisten forpligter ikke til køb. Der er udelukkende tale om et tilbud. Vi kontakter dig pr. tlf. eller pr. mail, hvis der bliver en ledig plads.

  Tilbagebetaling
  Framelding og tilbagebetaling kan ske indtil 2 uger før planlagt kursusstart. Herefter er tilmelding bindende, og gebyret kan ikke refunderes. Kan et kursus mod forventning ikke etableres, returneres kursusgebyret.

  Ved ture over 1 døgns varighed gælder andre regler – kontakt venligst FOF.

  Teaterbilletter refunderes ikke.

  Der tages forbehold for ændring af underviser og sted samt aflysning/forlængelse pga. sygdom el.lign.

  Oplysning om klagemuligheder
  En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@fof-sydost.dk.

 • Kontakt os

  30745671