Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Kreative portrætter

På dette kursus skal vi arbejde med portrætter!

 

Det handler om at gengive og skabe sit eget udtryk i portrættet. Vi fokuserer primært på tegning, men afprøver også akryl og grafik. 

Hvis det lyder som noget for dig, så bør du tilmelde dig dette skønne fællesskab af andre, der deler samme glæde for at male og tegne portrætter.

 

DET FÅR DU

 

Vi skal på dette kreative portræt-tegner kursus bl.a. arbejde med:

  • Hvordan vi får form på ansigtet.
  • Hvordan vi ligger lys og skygger i portrætter.
  • Hvordan man arbejder med farver og pasteller. Både, hvordan vi kan blande farver og hvilket udtryk farver kan skabe i et ansigt.

 

Kreativ portræt er et fortsætterhold. Har du ikke tegnet før, anbefaler jeg, at du starter på kurset ”Kreative streger”. 

  

Kopimateriale er indlagt i prisen.

Information

  • Dato 03.09.2024-19.11.2024
  • Adresse FOF Horsens
    Ane Staunings Vej 21B
    8700 Horsens
  • Lokale Athene
  • Bemærkninger Der skal påregnes matr.udgifter ca.kr. 100,- som afregnes direkte med underviseren. Kopimateriale er inkl. i prisen. Inkl. 15 min. pause.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 13:15-15:30 FOF Horsens Jenny Bilberg
2 Tirsdag 10.09.2024 13:15-15:30 FOF Horsens Jenny Bilberg
3 Tirsdag 17.09.2024 13:15-15:30 FOF Horsens Jenny Bilberg
Se alle Se færre
Underviser

Jenny Bilberg

Jeg er uddannet på det Fynske Kunstakademi og tegner, maler og arbejder med grafik. Jeg elsker håndværket og dette, har derfor lige stor betydning i mit kunstneriske virke, som indholdet og udtrykket. Jeg er inspireret af nuet ,trendsene, menneskets samspil og ageren. Min kunst er subjektive genspejlinger af verdenen omkring mig, mine værker er heraf ofte blevet portrætter. Jeg arbejder i genren contemporary realisme, og  mine malerier tenderer til at være mindre surrealistiske. Udover at være billedkunstner, arbejder jeg kreativt på Vestbirk Friskole. Jeg er mor til to drenge og bor med min familie i Vestbirk.