Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 29.10.2025 | 17:00-19:30 | Lysningen | Maj Schiøtte Griffiths |
Jeg er madentusiast og autodidakt i køkkenet. Jeg har en lang rejse bag mig i madens verden. Som tidligere indehaver af Café Reborn og nu medstifter af Rafiki har jeg altid haft en finger på pulsen, når det kommer til at skabe smagfulde og enkle måltider, der både inspirerer og mætter.
Som selvudlært madlaver er jeg en stor fortaler for at lave mad, der ikke kræver komplicerede opskrifter, men i stedet bygger på viden om smag, teknikker og gode råvarer. For mig er madlavning noget, der skal være sjovt, nemt og til at overskue – selv når hverdagen er hektisk. Som mor til to teenagedrenge ved jeg, hvordan man laver lækker, hurtig mad, der både er sund og tilfredsstillende.
Når jeg underviser, handler det ikke kun om teknikker og opskrifter, men om at give dig modet til at eksperimentere og finde din egen vej i køkkenet. Jeg deler gerne mine erfaringer fra både cafélivet og hverdagen med familien, så du kan få inspiration til din egen madlavning derhjemme.