Skip to content

Nem hverdagsmad - uden kød

Kom og vær med til en aften i køkkenet, hvor vi laver lækker mad – uden kød. 

Vi bruger friske grøntsager, krydderier, bælgfrugter og andre råvarer, der kan mere, end man måske tror. Du behøver ikke være vegetar, eller øve dig i at undvære noget – bare nysgerrig på nye smage og idéer.

Til undervisningen udleveres en ingrediensliste med ca. mål, men vi skal øves os i at smage os frem og være kreative i køkkenet. 

Vi laver retterne sammen, og aftenen slutter med, at vi dækker op og spiser maden i fællesskab.

Vi skal bl.a.:
Lave 3–4 retter i mindre grupper
Finde ud af, hvordan man får smag og fylde uden kød
Spise sammen og snakke om maden og hvordan grøn mad kan påvirke husholdningsbudgettet på en positiv måde.

Kurset er for dig, der:
gerne vil spise mindre kød i hverdagen
mangler inspiration til nye retter
bare har lyst til en hyggelig og lærerig aften med mad

Praktisk information
Medbring dit eget forklæde og bøtter til eventuelle rester.

Udover kursusprisen skal du regne med, at der bliver en pris for de råvarer, der indkøbes. Dette beløb betales til underviser på dagen. Beløbet ligger ikke fast, men man kan forvente ca. 100 kr. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 29.10.2025 17:00-19:30 Lysningen Maj Schiøtte Griffiths

Maj Schiøtte Griffiths

Maj er madentusiast og autodidakt i køkkenet. Hun har en lang rejse bag sig i madens verden. Som tidligere indehaver af Café Reborn og nu medstifter af Rafiki har Maj altid haft en finger på pulsen, når det kommer til at skabe smagfulde og enkle måltider, der både inspirerer og mætter.

Som selvudlært madlaver er Maj en stor fortaler for at lave mad, der ikke kræver komplicerede opskrifter, men i stedet bygger på viden om smag, teknikker og gode råvarer. For hende er madlavning noget, der skal være sjovt, nemt og til at overskue – selv når hverdagen er hektisk. Som mor til to teenagedrenge ved hun, hvordan man laver lækker, hurtig mad, der både er sund og tilfredsstillende.

Når Maj underviser, handler det ikke kun om teknikker og opskrifter, men om at give dig modet til at eksperimentere og finde din egen vej i køkkenet. Hun deler gerne sine erfaringer fra både cafélivet og hverdagen med familien, så du kan få inspiration til din egen madlavning derhjemme.