Velkommen til Kursus i Alverdens Mad!
Dette kursus tager dig med på en kulinarisk rejse rundt om i verden, hvor du vil opdage og lære at tilberede spændende retter fra forskellige kulturer. Uanset om du er en erfaren kok eller en begynder i køkkenet, vil dette kursus give dig mulighed for at udforske nye smage, teknikker og traditioner.
Kursusoversigt:
Uge 1: Asiatisk Fusion
Uge 2: Middelhavets Delikatesser
Uge 3: Eksotisk Mellemøsten
Uge 4: Smagsoplevelser fra Indien
Uge 5: Mexicanske Fiesta
Uge 6: Afrikansk Mangfoldighed
Uge 7: Eksperimentel Fusion
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 29.04.2024 | 18:00-21:30 | Parkskolen | Arne Fjellerad |
2 | Mandag 13.05.2024 | 18:00-21:30 | Parkskolen | Arne Fjellerad |
3 | Mandag 27.05.2024 | 18:00-21:30 | Parkskolen | Arne Fjellerad |
4 | Mandag 10.06.2024 | 18:00-21:30 | Parkskolen | Arne Fjellerad |
5 | Mandag 24.06.2024 | 18:00-21:30 | Parkskolen | Arne Fjellerad |
6 | Mandag 08.07.2024 | 18:00-21:30 | Parkskolen | Arne Fjellerad |
7 | Mandag 22.07.2024 | 18:00-21:30 | Parkskolen | Arne Fjellerad |
Se alle Se færre |
Arne er 65 år og har hele sit voksenliv haft madlavning som hobby. Oprindeligt er Arne uddannet folkeskolelærer i blandt andet madkundskab/hjemkundskab og har flere gange været censor ved madlavningseksaminer, ligesom han også har undervist i madlavning i flere år. Det vigtigste for Arne er, at måltidet skal været en nydelse - i forhold til smag, duft og udseende; Men det må samtidig gerne være sundt for krop og sjæl. Personligt går han meget op i at sammensætte måltiderne med gode kvalitetsvine, da han finder, at god mad og vin sammen skaber en unik harmoni. Han har afholdt adskillige vinsmagninger såvel som blindsmagninger og åbne smagninger. At lave mad sammen for derefter at nyde den sammen er for Arne den ultimative "fest".