Skip to content
Fisk på mange måder | FOF Københavns Omegn

Fisk på mange måder

Grundlæggende Fisketeknikker:

Vi starter med at dykke ned i de grundlæggende teknikker til valg og tilberedning af fisk. Fra udvælgelse af frisk fisk til rensning og filetering vil du lære de essentielle færdigheder.

Stegning, Bagning og ovngrill:

Opdag, hvordan du steger og bager fisk perfekt. Vi vil udforske saftige pandestegte fileter, ovnbagte hel fisk, ovngrillet fisk etc.

Skaldyr:

Vi går på en international rejse og lærer at tilberede forskellige retter med skaldyr.

Eksperimenter med Smag:

Denne del fokuserer på krydderier og saucer, der kan løfte dine fiskeretter til nye højder. Du vil lære at blande marinader, lave saucer og tilføje smagfulde toppings.

Workshopdetaljer:
Workshopen strækker sig over to dage og inkluderer praktisk madlavning og smagsprøver.

Deltag i denne workshop og bliv ekspert i at tilberede fisk på en lang række måder. Uanset om du vil imponere dine gæster med et overdådigt måltid eller bare ønsker at forbedre dine madlavningsfærdigheder, vil "Fisk på Mange Måder" være en uforglemmelig oplevelse.

Råvare pris pr. person pr. gang ca. kr. 225,- afregnes direkte med underviser den førrste dag.

Kast dig ud i det spændende univers af fiskeretter, og lad smagsoplevelserne begynde.

 

Information

  • Dato 06.06.2024-13.06.2024
  • Adresse Parkskolen
    Parkvej 76
    2630 Taastrup
  • Lokale Husgerning
  • Bemærkninger Råvare pris pr. person pr. gang ca. kr. 225,- afregnes direkte med underviser den førrste dag.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 06.06.2024 17:30-21:30 Parkskolen Arne Fjellerad
2 Torsdag 13.06.2024 17:30-21:30 Parkskolen Arne Fjellerad
Underviser

Arne Fjellerad

Arne er 65 år og har hele sit voksenliv haft madlavning som hobby. Oprindeligt er Arne uddannet folkeskolelærer i blandt andet madkundskab/hjemkundskab og har flere gange været censor ved madlavningseksaminer, ligesom han også har undervist i madlavning i flere år. Det vigtigste for Arne er, at måltidet skal været en nydelse - i forhold til smag, duft og udseende; Men det må samtidig gerne være sundt for krop og sjæl. Personligt går han meget op i at sammensætte måltiderne med gode kvalitetsvine, da han finder, at god mad og vin sammen skaber en unik harmoni. Han har afholdt adskillige vinsmagninger såvel som blindsmagninger og åbne smagninger. At lave mad sammen for derefter at nyde den sammen er for Arne den ultimative "fest".