Skip to content
Træningshold for mænd

Hensyntagende træning og afspænding - herrehold

Kurserne er tilrettelagt for mennesker med fx dårlig ryg, gigtproblemer, hjerteproblemer, luftvejsproblemer, kredsløbsproblemer, arbejdsskader m.m. Vi bruger god til på opvarmning, hvorefter vi skal igennem 4-5 øvelser med fokus på styrke, hvor vi bruger vores åndedræt bevidst undervejs. Vi slutter af med yogainspirerede stræk og guidet afspænding til sidst.

Ved alle øvelser kan der findes alternativer, så alle kan være med. Her er det værdsat når en deltager kender sine egne grænser og tager sig de pauser man har brug for.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 11.09.2023 10:15-11:45 Acaciebo, Strøby Egede Katrine Thybo Pedersen
2 Mandag 18.09.2023 10:15-11:45 Acaciebo, Strøby Egede Katrine Thybo Pedersen
3 Mandag 25.09.2023 10:15-11:45 Acaciebo, Strøby Egede Katrine Thybo Pedersen
Se alle Se færre
Ditte Højmark, underviser i fødselsforberedelse og hold for gravide og barslende hos FOF Køge Bugt
Underviser

Ditte Hørmark

Uddannelse:
Ditte Hørmark er uddannet Psykomotorisk Terapeut fra UCC i Hillerød, og har erfaring med at undervise både børn, unge, samt voksne og ældre. Hun er desuden certificeret Coach og har siden efteruddannet sig som yogalærer, kropsterapeut og instruktør indenfor Mindful Moving fødselsforberedelse og efterfødselstræning.

Undervisererfaring:
Ditte har tidligere haft virke som skuespiller i en børneteater-trup og arbejdet som processkonsulent indenfor teambuildingsbranchen. Hun holder meget af den frihed undervisningen medbringer og finder stor værdi i den rejse den enkelte deltager gennemgår i løbet af undervisningen.