På denne eksperimenterende madlavningsworkshop dykker vi ned i mad fra middelhavsområdet så som Grækenland, Italien, Tyrkiet m.m. På hver kursusgang vil vi tilberede en lille håndfuld retter inspireret af et særligt område eller land, ofte ved hjælp af ingredienser fra et almindeligt dansk supermarked og med et bæredygtigt twist
Værd at vide
Udgifter til råvarer må påregnes og afregnes direkte med underviseren i forbindelse med kurset.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 09.04.2024 | 17:30-21:10 | Hastrupskolen, Køge | Jonas Plass |
2 | Tirsdag 16.04.2024 | 17:30-21:10 | Hastrupskolen, Køge | Jonas Plass |
3 | Tirsdag 23.04.2024 | 17:30-21:10 | Hastrupskolen, Køge | Jonas Plass |
4 | Tirsdag 30.04.2024 | 17:30-21:10 | Hastrupskolen, Køge | Jonas Plass |
Se alle Se færre |