Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
Yoga for alle - FOF

Cosmic Yoga - Sommer

Dette yogakursus er for begyndere og øvede.

På kurset lærer du at forstå din unikke krop samt åndedrætsøvelser og meditation, hvilket giver din krop vitalitet, fleksibilitet og styrke samt ro, tilfredshed og balance til dit sind.

Denne halvanden times ugentlige session giver dig inspiration, løfter dit humør og hjælper dig med at forblive motiveret, sundere og gladere. Jeg har praktiseret og undervist i yoga i de sidste 17 år, og jeg ville selv ønske, at jeg havde kendt til de mange positive effekter tidligere.

Energien i os er ubegrænset, og yoga kan hjælpe dig til at få det bedste ud af din energi.

Jeg glæder mig til at møde enhver unik personlighed og dele ud af min viden om yoga.

Indtil da: Namaste!

Der er mulighed for at låne yogamåtte, tæppe osv. men du er velkommen til at medbringe dit eget. 

 

 

Information

  • Dato 30.04.2024-18.06.2024
  • Adresse FOF, Kasernen, Sønderborg
    Gerlachsgade 5C, 5
    6400 Sønderborg
  • Lokale 415 - Sangcentret, 4. sal
  • Bemærkninger Vær opmærksom på, at du på flere af vores hold selv skal medbringe yogamåtte, og hvad der ellers er relevant udstyr for det pågældende hold. Undervisningen foregår på et letforståeligt engelsk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.04.2024 10:00-11:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Sayora Otaeva
2 Tirsdag 07.05.2024 10:00-11:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Sayora Otaeva
3 Tirsdag 14.05.2024 10:00-11:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Sayora Otaeva
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Sayora Otaeva
Underviser

Sayora Otaeva

Mit ønske er, at alle børn en dag vil blive undervist i yoga på institutionerne, da den vil hjælpe dem med at håndtere vanskelige situationer og lade børnene vokse op på en sund måde.

Jeg er uddannet yogalærer og som udøver af yoga gennem de sidste 15 år ved jeg, hvilket vidunderligt værktøj det er for at øge mental og fysisk sundhed og lykke. Yoga gør dit liv mere farverigt. Den giver dig større styrke, øger din balance og kreativitet og modvirker stress – på arbejdspladsen og omkring familie og venner. Kort sagt er yoga med til at forbedre din livskvalitet og hjælper dig til at være mere vågen og opmærksom.

Når jeg underviser er det på et let-forståeligt engelsk.

Jeg er vokset op i Centralasien nær de smukke Tian Shan-bjerge. Efter at have færdiggjort min bachelorgrad i Russisk Sprog og Litteratur fulgte jeg min interesse for energiarbejde og Chi-energi. Jeg studerede kinesisk Feng Shui og blev derefter certificeret yogalærer i verdens “yoga-hovedstad” Rishikesh. Jeg er derudover certificeret Reiki Master niveau 1, 2 og 3. Baseret på Kundalini Yoga, Hatha Yoga og Tantra har jeg udviklet min egen yogastil, som jeg kalder Cosmic Yoga, og som er velegnet til yogier på alle niveauer.

Du er velkommen til at tjekke min YouTube-kanal „CosmicYoga with Sayora“, hvis du ønsker at vide mere om min yogastil.
Forskellige typer af dans og yoga er min passion. Jeg underviser mine klasser intuitivt.

Jeg bor i Sønderborg sammen med min mand og min datter.