Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Yoga for mænd to mænd sidder på yogamåtter

Yoga for mænd - Sommer

Dette yogahold er særligt oprettet til mænd.

Her har du som mand mulighed for at dyrke yoga sammen med andre mænd, der kan have nogle af de samme udfordringer som dig selv. Har du dyrket sport i mange år, har du optrænet gode muskler, som derfor har god brug for at strækkes og smidiggøres. 

Hvis du døjer med rygproblemer, er yoga også særdeles velegnet, da der er fokus på rygsøjlen. 

Det kan også være, at du bare har brug for at komme lidt væk fra dagligdagen og komme ned i gear pga. mange forskellige slags opgaver og ansvar såvel hjemme som på arbejde. 

I yoga arbejdes der bevidst med åndedrættet og med både fysiske bevægelser og rolige stillinger, der holdes i et stykke tid. Dine muskler og led strækkes, styrkes og gøres smidige. Der arbejdes såvel i liggende stillinger på gulvet som i siddende stillinger, stående bevægelser og stillinger, hvor fx balancen trænes. På det psykiske plan finder du ro og energi, din koncentrationsevne forbedres, og du får mere overskud i din dagligdag. 

Udgangspunktet for undervisningen er Hatha Yoga, en af de mest almindelige og udbredte former for yoga. 

Kom i løst og behageligt tøj, så du kan bevæge dig bekvemt og trække vejret frit. Der er mulighed for at låne yogamåtte, tæppe osv. men du er velkommen til at medbringe dit eget. Medbring gerne selv en pude.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 24.04.2024 18:30-19:45 FOF, Kasernen, Sønderborg Dorthe Kruse Bille
2 Onsdag 01.05.2024 18:30-19:45 FOF, Kasernen, Sønderborg Dorthe Kruse Bille
3 Onsdag 08.05.2024 18:30-19:45 FOF, Kasernen, Sønderborg Dorthe Kruse Bille
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Dorthe Kruse Masclet
Underviser

Dorthe Kruse Bille

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og er certificeret og uddannet yogalærer fra Collège National de Yoga, en fransk yogaskole, hvor jeg har fulgt et 4-årigt forløb svarende til 640 timer. 
Da jeg fik mit diplom i 2012, dannede jeg mit eget firma ”Yogadan” samme år og har undervist i Hatha Yoga, Meditation og Yoga Nidra i en forstad til Paris frem til 2018, hvor jeg vendte tilbage til Danmark. 
Jeg er en stille, rolig og hensynsfuld underviser, og der er masser af plads til stilhed, ro og fordybelse i alle mine yogatimer. 

Udover min store interesse for yoga er jeg også meget begejstret for sang. 

Jeg er en ivrig amatørsanger og har sunget i flere kor. I nogle år har jeg haft dét privilegium at kunne tage private sangtimer og en del kurser med en professionel operasanger og en meget alsidig sanglærer, der på fantastisk vis kunne forene sangteknik, stemmetræning, klassisk sang og mantrasang med yoga og meditation.