Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Fællessang klaverspiller foran siddende personer

Fællessang - jul

Det Sønderjyske Sangcenter er endnu engang klar med fællessang for alle interesserede – unge som ældre. Dette gøres i samarbejde med FOF Sønderborg. 

At synge sammen giver energi, fællesskab og velvære. Og så har Danmark en meget unik sangskat, som fortjener at blive brugt endnu mere.

Vi skal synge alle de dejlige (primært) danske sange, og alle er velkomne til at foreslå konkrete sange - skriv evt. forslag i kommentarfeltet i forbindelse med din tilmelding. 

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 26.11.2024 10:00-11:30 Det Sønderjyske Sangcenter Sdb Mette Rasmussen
2 Tirsdag 03.12.2024 10:00-11:30 Det Sønderjyske Sangcenter Sdb Mette Rasmussen
3 Tirsdag 10.12.2024 10:00-11:30 Det Sønderjyske Sangcenter Sdb Mette Rasmussen
FOF Sønderjylland Mette

Mette Rasmussen

Chefdirigent for Sønderjysk Pigekor og Drengekor. Kunstnerisk leder af Det Sønderjyske Sangcenter.
Mette er uddannet cand.phil. i musikvidenskab med sidefag i engelsk fra Aarhus Universitet. Desuden private studier i sang og direktion. Hun har selv været aktiv korsanger og solist i mange år.
Hun har varetaget en lang række opgaver inden for musikadministration, bl.a. som korkonsulent, bestyrelsesarbejde i bl.a. Verdenskoret (Jeunesses Musicales), som pædagogisk medarbejder ved Sønderjyllands Symfoniorkester og som lærer/korleder på Sønderborg Statsskole.

Det Sønderjyske Sangcenter

Vi er i FOF Sønderborg meget glade for vores nye samarbejde med Det Sønderjyske Sangcenter. Sangcentret er sat i verden for at styrke sangen og arbejder i hele området langs den dansk-tyske grænse og i hele Sønderborg Kommune. 

FOF Sønderjylland Det Sønderjyske Sangcenter logo

Her finder du os

FOF Sønderborg og Det Sønderjyske Sangcenter deler adresse på Sønderborg Kaserne, Gerlachsgade 2. FOF Sønderborg finder du i Aftenskolernes hus på 5. sal, mens Det Sønderjyske Sangcenter er hjemmehørende på 4. sal.

FOF Sønderjylland Kasernen luftfoto