
På dette kursus i Herning inviteres du ind i det japanske køkken, hvor vi arbejder med delikate og smagfulde dumplings, kendt som gyoza. Du lærer trin for trin at lave dine egne japanske dumplings fra bunden – fra den perfekte dej til den aromatiske fyldning.
For at fuldende smagsoplevelsen vil du også blive introduceret til to klassiske japanske dip-saucer: Ponzu, en frisk og citrusbaseret sauce, samt Taberu Raayu, en krydret olie med chili og umami. Kombinationen af de håndlavede dumplings og de hjemmelavede saucer giver dig en autentisk fornemmelse af det japanske hverdagskøkken.
Lære teknikker til at forme og tilberede japanske gyoza.
Få opskrifter på Ponzu og Taberu Raayu, så du kan lave dem igen derhjemme.
Opleve japanske råvarer og smagsnuancer på tæt hold.
Få inspiration til at bringe det japanske køkken ind i din egen madlavning.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart og udgør 125 kr. pr. person. Beløbet er højere end på andre hold, da vi arbejder med autentiske japanske specialiteter.
Medbring opbevaringsbøtter
Tag med på en kulinarisk rejse gennem Japan og få både viden, smag og teknikker, som du kan tage med hjem til dit eget køkken.
Læs mere

På dette kursus i Herning inviteres du ind i det japanske køkken, hvor vi arbejder med delikate og smagfulde dumplings, kendt som gyoza. Du lærer trin for trin at lave dine egne japanske dumplings fra bunden – fra den perfekte dej til den aromatiske fyldning.
For at fuldende smagsoplevelsen vil du også blive introduceret til to klassiske japanske dip-saucer: Ponzu, en frisk og citrusbaseret sauce, samt Taberu Raayu, en krydret olie med chili og umami. Kombinationen af de håndlavede dumplings og de hjemmelavede saucer giver dig en autentisk fornemmelse af det japanske hverdagskøkken.
Lære teknikker til at forme og tilberede japanske gyoza.
Få opskrifter på Ponzu og Taberu Raayu, så du kan lave dem igen derhjemme.
Opleve japanske råvarer og smagsnuancer på tæt hold.
Få inspiration til at bringe det japanske køkken ind i din egen madlavning.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart og udgør 125 kr. pr. person. Beløbet er højere end på andre hold, da vi arbejder med autentiske japanske specialiteter.
Medbring opbevaringsbøtter
Tag med på en kulinarisk rejse gennem Japan og få både viden, smag og teknikker, som du kan tage med hjem til dit eget køkken.
Læs mere