Du kender formegentlig Casper Sobzcyk fra Restaurant Capa, som kok i Go’morgen eller Go’aften Danmark eller fra de sociale medier, hvor mere end 85.000 mennesker følger med.
Det kan også være, at du kender ham som manden bag ”smørbøffen” der efterhånden er blevet verdenskendt med mere end 150 mio. visninger på digitale medier.
Vi er derfor stolte af at kunne præsentere Casper Sobczyk som kok i en Masterclass hos AAL FOOD LAB, hvor han vil lære dig at lave årets vildeste nytårsmenu - uden at du behøver at sprænge banken.
Casper vil indledningsvis fortælle hans historier og anekdoter fra hans flotte kokkekarriere, hvor han blandt andet har været køkkenchef på Søren K og Hotel Marienlyst. Senere i karrieren som souschef på den ikoniske Restaurant Alchemist, køkkenchef på PanPan i Zoologisk have og nu har han på rekordtid etableret restaurant Capa som en af de mest populære restauranter i København.
Mens Casper fortæller anekdoter vil han i showkøkkenet demonstrere, hvordan du tilbereder årets vildeste 4 retters nytårsmenu - uden at den koster dig en formue. Casper vil demonstrere teknikker, forklare om smagssammensætninger og der vil løbende blive uddelt smagsprøver til heldigt udvalgte.