Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Cramer

Masterclass med Jack Cramer

Masterclass med Jack Cramer

En helt unik masterclass for alle med interesse i gastronomi.

Når Jack Cramer, køkkenchef på Okê og Ruths Hotel, besøger AAL FOOD LAB kan du forvente en masterclass udover det sædvanlige. 

Jack vil indledningsvist fortælle omkring, hvordan han endte på Ruths Hotel, hvordan en ret i Hongkong for næsten 20 år siden, er blevet hans signaturret og give et unikt indblik i tilblivelsen af restaurant Okê.

Herefter vil Jack servere smagsprøver af den unikke forårssignaturret Kammusling & ”klorofyl” inden han i showkøkkenet vil demonstrere hvordan en anden af hans signaturretter "Kongekrabbe - Grøn mango - Shichi-mi tōgarash” tilberedes.

Signaturretten med kongekrabbe blev nomineret til årets fisk & skaldyrsret af Landbrug & Fødevarer, og der uddeles naturligvis også smagsprøver heraf. 

Dagens masterclass afsluttes med en demonstration og smagning af Kushiyaki med havtaske & Karl Johan, mens Jack fortæller historien om hans tydelige forelskelse i Japan, der opstod i Kyoto, og som har inspireret ham meget.