Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

familie-yoga

Familieyoga

Familieyoga

Hokus Pokus Filiyoga!

FOF Aalborg kalder alle seje yoga-superhelte derude … Tag din mor, far, bedstemor, farfar eller onkel i hånden og tag med på denne sjove og hyggelige familieworkshop med nærvær, leg, kreativitet og kropsbevidsthed i fokus. 

Holdet er specielt tilrettelagt for alle børn i alderen omkring 4-8 år, der har lyst til at lave noget rart og nærende sammen med deres nærmeste. På dette hold skal der nemlig hverken præsteres eller konkurreres – her handler det snarere om at komme i kontakt med sin krop, sig selv og andre på en kærlig og omsorgsfuld måde.

Og det må godt være sjovt imens! Mens vi nyder godt at yogaens oldgamle visdom og fantastiske effekt på krop og sind, øver vi os i at veksle mellem forskellige legende yogastillinger, dans og høj puls og små meditations-, vejrtræknings- og mindfulnessøvelser, der hjælper med at skabe ro og balance i krop og sind.

Undervisningen er tilrettelagt afvekslende og inkluderende, for at hjælpe de mindste med at holde fokus og koncentration, og samtidig også stimulere og udfordre storesøster og morfar. 

Udover at yogaen hjælper både store og små med bedre kropsbevidsthed og motorisk koordination samt en stærk, smidig og afspændt krop, så støtter yogaen også en sund følelsesmæssig udvikling, selvregulering og et roligt og afbalanceret sind.

Så uanset om du ”er stiv som et bræt” og aldrig i dit liv havde drømt om at sige ”Namesté”, eller du bevæger dig som en fisk i vandet på yogamåtten, så er holdet her en fantastisk chance for at få en nærværende, kærlig og sjov oplevelse sammen som familie.

Vi lover, at alle får både gode grin, sved på panden, ro i sindet og varm en samhørighedsfølelse med herfra.

En tilmelding pr. familie/par (1 barn og 1 voksen), det er den voksne som tilmelder sig. 


”Hokus pokus og parat, 
Find din yogaknap og start.
Yogatimen er i gang, 
Ryggen hviler, stærk og lang
Nik til alle der er med
Send et venligt smil afsted!