Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Lær at lave din egen podcast

Lær at lave din egen podcast

Går du med drømmen om at lave din egen podcast, men synes det virker uoverskueligt? Mangler du hjælp til den rigtige idé, til at øve dig i at optage din podcast eller sparring til netop din idé? På dette kursus dykker vi ned i, hvordan du starter din helt egen podcast. 

Først og fremmest får du hjælp til at arbejde med selve ideen - hvordan konceptet og formatet omkring din podcast skal være. Vi kigger nærmere på, hvordan det danske podcastmarked ser ud, og hvilken retning udviklingen går i. 

Vi kigger på den tekniske del, så du trygt kan give dig i kast med din podcast. Du får mulighed for at øve dig i at indtale podcasten på professionelt udstyr. Herudover lave du prøveafsnit, som du får feedback på.

Du bliver undervist af Mads Bang, som er vært på podcasten ’Sidemakker’. Mads gik selv med drømmen om en podcast alt for længe, før han turde kaste sig ud i det. Netop dét er motivationen for at lave dette kursus: at du efter kurset kan gå langt hurtigere fra idé til det færdige produkt