Skip to content
Bridge Jump

Bridge Jump fra Limfjordsbroen

Bridge Jump fra Limfjordsbroen

Limfjordsbroen danner igen i år rammen for Bridge Jump.
Den 26. juni 2022 får du chancen for at prøve det, kun ganske få har prøvet før dig - UDSPRING FRA Limfjordsbroen. Der er ca. 14 meter ned.

Denne ene dag er al sikkerhed på plads og alle tilladelser er indhentet. Spring nu - det er ikke sikkert at du får muligheden igen.

Praktisk info om sikkerhed og regler for springet

Du kan tilkøbe leje af våddragt (+ kr. 100,-) og/eller neoprensko (+ kr. 50,-), når du booker din tid ved vores samarbejdspartner.
Ved deltagelse er det vigtigt at du medbringer din egen våddragt (med lange ben og arme) og fodtøj (neoprensko, kondisko eller lignende - sokker er ikke nok). 

Mød op til arrangementet minimum 45 minutter før din bookede tid, da der er forberedelse forud for springet. Har du eksempelvis booket tid kl. 10.00, så vær klar ved Bones (Strandvejen 6, 9000 Aalborg) kl. 9.15. 

For at deltage, skal du kunne svømme 200 meter.

Deltagelse sker på eget ansvar
Eventarrangørerne (ChiliJuice/FOF) kan ikke stilles til ansvar for skader på materiel eller personer. Deltagerne skal ved indcheckning på eventdagen, skrive under på at deltagelse sker på eget ansvar. Se dokumentet her.

Alle deltagere skal være fyldt 14 år. Er du under 18 år, skal du have en forældre eller værge med, til at skrive under på deltagerbetingelserne.

Er det praktiske (Underskrift på "Deltagerbetingelser", svømmefærdigheder, påklædning, ædru etc.) ikke på plads, får man ikke lov at springe - pengene refunderes ikke for misset spring, i tilfælde af at man som deltager ikke har styr på ovenstående.

Sikkerheden prioriteres højt, hvorfor disse krav er gældende.

Praktisk info omkring booking af tider

Efter tilmelding modtager du en mail med en bookingkode og et link til, hvor du skal booke din tid til Bridge Jump. Tiderne fordeles efter "først til mølle" princippet - vent derfor ikke for længe med at tilmelde dig.