Skip to content
Pilefletkursus FOF

Pileflet: Juleflet

Pileflet: Juleflet

Få en hyggelig og kreativ juleoplevelse med vores kursus "Juleflet" hos FOF Aalborg. Vores erfarne underviser, Katja Kreiner, vil guide dig i fletningen af forskellige former for vinter- og juleinspireret pynt til både indendørs og udendørs brug.

På kurset vil vi udforske forskellige materialer som pil og bark og skabe smukke dekorationer som stjerner, hjerter, engle og meget mere. Katja vil dele sin ekspertise og lære dig de forskellige fletteteknikker, der er nødvendige for at skabe det ønskede julepynt. Du vil få individuel vejledning og mulighed for at tilpasse dine kreationer efter din personlige smag.

Materialerne til fletningen vil blive afregnet ved kursets afslutning, hvilket sikrer, at du kun betaler for det materiale, du bruger. Du behøver derfor ikke at medbringe dine egne materialer, da alt vil være tilgængeligt på kurset.

Vores "Juleflet" kursus er den perfekte mulighed for at skabe en unik julestemning i dit hjem og tilføje personlig og håndlavet pynt til din juleudsmykning. Tilmeld dig i dag og få en sjov og kreativ julefletoplevelse under kyndig vejledning af Katja Kreiner. Gør dig klar til at skabe smukke og stemningsfulde dekorationer, der vil sprede juleglæde og imponere dine gæster.