Skip to content

Pileflet: Mest til fugle

Pileflet: Mest til fugle

Dyk ned i en verden af fugle og kreativitet med vores kursus "Mest til fugle" hos FOF Aalborg. Vores dygtige underviser, Katja Kreiner, vil guide dig gennem en inspirerende oplevelse, hvor vi fletter forskellige foderstationer til fuglene.

På kurset vil vi dedikere aftenen til at lære forskellige flettemetoder til at skabe funktionelle og dekorative foderstationer til fuglene. Katja vil introducere dig til forskellige modeller, og der vil også være mulighed for at eksperimentere med helt nye design, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Du vil blive præsenteret for forskellige fletningsteknikker og få individuel vejledning undervejs.

For at komme i gang med fletningen vil Katja medbringe nogle materialer og modeller. Du er dog også velkommen til at medbringe egne glas, hvad enten det er gamle rødbedeglas, drikkeglas eller store krukker. Jo mere ensartede glassene er, desto nemmere vil de være at flette på. Materialerne vil blive afregnet ved afslutningen af kurset, så du kun betaler for det, du bruger.

Vores "Mest til fugle" kursus giver dig mulighed for at kombinere din kærlighed til naturen og din kreativitet. Du vil skabe smukke foderstationer, der både tiltrækker fuglelivet og tilføjer et æstetisk element til din have eller udendørsområde. Tilmeld dig i dag og vær med til at skabe en bedre oplevelse for fuglene i dit nærområde med dine egne flettede foderstationer.