Skip to content

Administrationen har lukket tirsdag den 5/12 pga. kursus.

Recycled t-shirt – skab og påsæt dit eget print

Recycled t-shirt – skab og påsæt dit eget print

Her får du mulighed for at lave dit eget grafiske udtryk, og påsætte det på en t-shirt/sweatshirt/skjorte/tote-bag efter eget valg.  

Under workshoppen vil du blive præsenteret for teknikker til at skabe din egen grafik. Vi vil arbejde med, hvordan man kan bruge farver, former, ord m.m. til at danne det design, man ønsker på sit produkt. 
 
Vi kommer til at tage udgangspunkt i gratis programmet ”InkScape”, som fungere til både Windows og Mac. Hvis man har erfaring med andre programmer fx Photoshop, ProCreate el. lign. er man også meget velkommen til at arbejde i dette program. Det vi arbejder hen i mod, er en PDF, eller anden vektor-baseret fil, som kommer til at danne grundlag for det print, der skal påsættes. 
 
Hvis ikke man når helt i mål med sin grafik under workshoppen, kan man arbejde videre på det derhjemme, men det skal være færdigt og sendt senest 4/12. Dermed kan printet nå at blive bestilt hjem og leveret inden vi går på juleferie.
 
Lørdag den 17/12 kl. 15 trykkes produkterne. Hvis man selv ønsker at bruge trykmaskinen og sætte sit eget print på, er man velkommen her. Har man ikke mulighed eller lyst til dette, skal man blot sørge for at have ens t-shirts/sweatshirt/skjorte liggende i studiet samt en beskrivelse af, hvor printet skal sidde. Så vil produktet blive trykt, og så kan man afhente onsdag-fredag kl. 12:00-17:00 eller lørdag-søndag kl. 10:00-15:00.
 
Med i prisen er der en recycled t-shirt (fås i str. s-xl), som man kan påsætte sit design på. Hvis man hellere vil sætte sit print på fx en sweatshirt hjemmefra skabet eller den lokale genbrugsbutik, er man også meget velkommen til dette - så får man blot en t-shirt med efter eget valg. 
 
Medbring følgende til workshoppen:
 .
  • PC/Mac/iPad med inkscape el. andet tegneprogram installeret (kan frit og sikkert downloades her.)
  • Lader + evt. mus/pen
  • Ide, tanke, inspiration og/eller håndskitse til, hvad du vil skabe
  • Hvis du allerede nu ved, at du har en noget hjemme i skabet, som du vil sætte printet på, så er det også en god ide at medbringe dette