Skip to content

Akrylmaleri - abstrakt og figurativt

Akrylmaleri - abstrakt og figurativt

Vil du udforske akrylmaleriets vidunderlige verden og lade din kreativitet blomstre? På FOF Aalborg's kursus i akrylmaleri, ledet af den erfarne underviser Birgit Rønnau, får du mulighed for at dykke ned i både det abstrakte og figurative maleri og udforske forskellige teknikker og udtryk.

På kurset undervises der i vigtige aspekter af maleriet, herunder komposition, farvelære, lys, skygge og kontraster. Du vil lære at skabe harmoniske og spændende billeder ved at mestre disse elementer. Birgit Rønnau vil stå klar til at give dig masser af sparring og individuelle samtaler om netop din proces i maleriet. Uanset om du er begynder eller allerede har erfaring med akrylmaleri, vil du få mulighed for at udfordre dig selv og bevæge dig ud over fastlåste malevaner.

I det abstrakte og figurative maleri er der utallige muligheder for at eksperimentere og prøve nye teknikker. Du vil lære at slippe kontrollen og lade din spontanitet og intuition føre din hånd. Sammen med de andre kursister vil I lade jer inspirere og eksperimentere for at finde netop det udtryk, der passer til dig.

For at deltage på kurset skal du medbringe følgende materialer: akrylmaling, pastelkridt, kul eller tusch, pensler, spartel i flere størrelser, palet og plastiktallerkener eller lignende til at blande farver på. Husk også at medbringe karklude til rengøring af pensler og værktøj.

Tag springet ind i akrylmaleriets verden og udforsk både det abstrakte og figurative udtryk. Få støtte, inspiration og mulighed for at eksperimentere under Birgit Rønnaus kyndige vejledning.

Tilmeld dig i dag og oplev glæden ved at male med akryl! Lad din kreativitet flyde og skab unikke kunstværker, der afspejler din personlighed og stil.

Bemærk: Dette kursus kræver ingen forkundskaber, så uanset om du er nybegynder eller øvet, er du velkommen til at deltage.