Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Malerkursus Maziar

Malekursus

Malekursus

Har du lyst til at male, eller vil du gerne lære det?

Gennem 10 inspirerende aftener har du mulighed for at lære at male flotte billeder med oliemaling, akrylmaling, pastel eller bygge videre på dine færdigheder.

Gennem intens fordybelse i malekunsten får du en solid intro til maleriets grundlæggende teknikker, tilgange og metoder, heriblandt motiver, farvelære og kompositioner. 

Om du er nybegynder eller allerede har kendskab til malekunsten vil du blive vejledt og får således lejlighed til at arbejde med dit eget personlige udtryk, eksperimentere med materialer og helt nye maleteknikker. 

I løbet af kurset arbejder vi med at forstå grundidéerne bag både figurative og abstrakte kunstretninger og eksperimenter med væsentlige elementer fra Guldalderen, Naturalismen, Impressionisme, Ekspressionisme, Konstruktivisme, Kubisme, Surrealisme, m.m.

Lysten og glæden ved at male er primus motor i dette kursus. Du bliver måske ikke den nye Michelangelo, Hilma af Klint, Kandinsky eller Anna Ancher i denne omgang, men vi vil male af hjertens lyst, mens du lærer teknikerne at kende, og når kurset er afsluttet, har du et eller flere skønne værker, som kan udsmykke eget og andres hjem.