Skip to content

Oliemaleri i vinterferien

Oliemaleri i vinterferien


Vil du også gerne bruge din vinterferie på noget nyt og kreativt, er oliemale kurset et sikkert valg! På kurset vil du blive sat godt i gang med at male med oliemaling, forstå oliemaling på et dybere plan, samt pigment og medier der kan give dine værker dét ekstra.

Kurset er fortrinsvis til begyndere i oliemaling, samt generelt begyndere og let øvede indenfor maleriet, hvortil kurset er rettet mod at lære at arbejde med realisme i oliemaling.

Kurset er perfekt til den der ønsker at lære at male med oliemaling. Oliemaling kan virke lidt uoverskueligt at springe ud i første gang, da den til forskel fra mange andre typer maling, ikke er vandbaseret. På kurset gennemgår vi oliemaling, de mange forskellige medier der findes til oliemaling og basale oliemaleri-principper.

Der vil blive introduceret til noget nyt hver kursusgang, herunder farvelære, maleteknikker indenfor oliemaling, samt tilrettelagte opgaver med teori, hvor man har mulighed for at arbejde med egne motiver, hvis det ønskes.
Der forventes ikke, at man er på bestemt niveau, da vi starter med det helt basale, som at lære oliemaling og dets medier at kende.
Der er heller ikke krav til skitserings-skills, da vi bruger projektor for hurtigt at komme i gang med at male.

Underviser indkøber alle materialer til kurset. Der må gerne medbringes egne blyanter, pensler og lærreder, hvis man gerne vil have ekstra materialer at arbejde med.

Der vil være kaffe, te og musik til alle mødegange.