Skip to content

Administrationen har lukket den 12/12-23 grundet kursus.

Lær at sy i FOF

Kreativ workshop

Kreativ workshop

Har du lyst til at få noget hæklet syet sammen med noget stof og få en pude ud af det? 

Tænker du over hvordan man kan sy et net til strikketøjet – som måske også har brug for lidt assistance for at blive helt færdig. 
Vil du gerne hækle en kant på dit strikketøj, og du kan hækle, men ikke gennemskue hvordan de to typer håndværk sættes sammen? 

En dag på Kreativ Workshop kan være løsningen! Underviserne er der to af på denne dag, for vi kan hver især noget, og tilsammen kan vi hygge og grine samtidig med, at der bliver lavet noget med hænderne. 

Malene er skarp udi syning. Det er både penalhuse, tasker, puder og alt derimellem, hun kan være behjælpelig med. Når hun ikke syr, så strikker og hækler hun, for hænderne vil så gerne lave noget. 

Mona kan både strikke, hækle og endda brodere en smule, hvis der er noget, der skal have et lille sting på. Så at hækle en julekugle, starte på en strikketrøje, få lært at læse et diagram til hækling, eller få det du allerede har lavet ført helt til dørs, så ”lappen” i skuffen bliver til noget brugbart, er alt sammen noget vi finder ud af. Og så kan vi supplere hinanden, så der er masser af inspiration og kreative tanker på denne dag. 

Vi kan dog ikke hjælpe dig med at sy tøj, og er du helt nybegynder i strik/hækling råder vi til at tage et kursus før denne dag, så du har mere plads til kreativ udfoldelse her. 

Forplejning er med i prisen, så det er bare med at dukke op. 

Tag eventuelt veninden, naboen eller en tredje med, for her er plads til alle.