Skip to content
Find din streg

Find din streg

Find din streg

”Find din streg” er en workshop for dig, der ønsker at finde din helt egne tegnestil, eller udforske den du allerede har. Med multikunstner Nina Rose, vil holdet føres igennem en række forskellige øvelser, der udfordre og undersøger deltagernes naturlige tegnehånd, men der kommer også fifs til, hvordan man kan ”finde sin stil”. Dette forløb fokuserer på at være i en proces, med masser af plads til at fejle, det er nemlig det vi lærer af.

Du kan forvente en hyggelig, men også koncentreret stemning i lokalet de forskellige mødegange. Der vil være både varmt og koldt at drikke under hele forløbet, og man kan man gå rundt i det store flotte atelier og måske få lidt inspiration fra de andre kunstnere, der holder til i North Urban Art Studio. 

I løbet af kurset kommer du bl.a. til at arbejde med at gå fra blyantskitser til at bruge fineliners (vi starter her med at lede efter hver enkeltes stil), og holdet introduceres for forskellige måder at lægge skygger med fineliners og hvordan former kan bygge et motiv op.

Når vi er færdige vil du kunne tage alle dine mange skitser med hjem, men du vil formentlig også have mindst 1 værk på lækkert papir, der er klar til at komme op på væggen, eller gives i gave til en kær.

Prisen er inkl. materialer.