Skip to content

Tegn dynamisk - kom videre

Tegn dynamisk - kom videre

Vil du tage dine tegnefærdigheder til nye højder og skabe dynamiske og livfulde værker? På FOF Aalborg's kursus "Tegn dynamisk - kom videre", ledet af den talentfulde underviser Camilla Petersen, får du mulighed for at udforske og udvikle dine tegneevner på et fortsætterhold.

Dette kursus er specielt designet til dem, der tidligere har deltaget i kurset "Dynamik og mennesker". Her forventes det, at du allerede har en vis erfaring med at tegne mennesker og karakterer. Du kan have et projekt i tankerne, eller du kan være åben for at finde et nyt projekt undervejs. Camilla Petersen er klar til at hjælpe dig med dine idéer og visioner.

På kurset vil fokus være på at videreudvikle dit arbejde med at tegne mennesker og karakterer og anvende dem i en fortælling, som f.eks. en børnebog, tegneserie eller lignende. Du vil lære teknikker og metoder til at skabe dynamik, bevægelse og udtryk i dine tegninger. Der vil være enkelte fælles opgaver og oplæg, men størstedelen af arbejdet foregår selvstændigt og i grupper.

Hvis du ikke har deltaget på tidligere hold, er du velkommen til at kontakte mig for at se, om du kan deltage. Selvom dette er et fortsætterhold, åbner vi op for nye deltagere, der har den nødvendige baggrund og lyst til at lære og udvikle sig.

Hvorvidt du ønsker at fordybe dig i processen eller nå målet med at få dit værk trykt, er i høj grad op til dig selv. Camilla Petersen vil være behjælpelig med den kreative proces og give dig praktiske løsninger og vejledning undervejs. Du får mulighed for at eksperimentere, lære nye teknikker og udvikle dit eget unikke kunstneriske udtryk.

Ved første møde bedes du medbringe tegnepapir og blyant samt eventuelle materialer eller idéer til dit projekt. Resten af materialerne vil blive diskuteret og vejledt i løbet af kurset.

Tilmeld dig "Tegn dynamisk - kom videre" i dag og tag din tegnekunst til nye højder! Udforsk de spændende muligheder inden for karakterdesign og fortælling under kyndig vejledning af Camilla Petersen.

Bemærk: Dette kursus er velegnet til deltagere med tidligere erfaring inden for tegning og karakterdesign.