Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Gratis prøvetime i Qi gong

Gratis prøvetime i Qi gong

Ønsker du at prøve Qi gong, så tilmeld dig denne gratis prøvetime i Qi Gong hos FOF Aalborg!

Læs mere om vores kursus i Qi gong her:

Ønsker du at fordybe dig i en tusindårig kinesisk praksis, der bringer harmoni til krop og sind? Tilmeld dig vores berigende kursus i "De 8 Brokader" Qi Gong hos FOF Aalborg!

De 8 Brokader, en juvel fra kinesisk tradition, har trænet og styrket mennesker i mere end 2000 år på de kinesiske hospitaler. Disse roligt flydende øvelser lægger stor vægt på åndedrættet og en dyb tilstedeværelse i nuet - du vil opleve træningen som en form for aktiv meditation. Hvis du søger en vej til at arbejde med din grundenergi Qi og ønsker at optimere dit helbred gennem milde, beroligende bevægelser, så er dette kursus skræddersyet til dig.

Vores fokus på dette kursus er ikke på styrke eller kondition, men på at forbinde med din indre energi og skabe balance i dit liv. Øvelserne guider dig gennem kroppens energibaner og essentielle elementer omkring os: solen, luften, moder jord, alt der gror og vandet. Du vil også udforske indflydelsen af åndedrættet og bindevævet på din trivsel.

Vores lektioner er omhyggeligt struktureret for at give dig en dybdegående oplevelse. Vi starter med en opvarmning, inden vi dykker ind i De 8 Brokader-øvelserne. Efterfulgt af en kort vandpause får du mulighed for at udveksle tanker og erfaringer. Vi deler også nogle forklarende teorier, så du kan forstå QiGong's virkning på en dybere niveau.

Men vi er ikke færdige endnu! Efter De 8 Brokader får du lov til at udforske endnu en QiGong-øvelse. Vi runder af med en afslappende afspænding, hvor du kan mærke, hvordan øvelserne har påvirket dig den dag. Dette giver dig også mulighed for at berolige sindet og give din hjerne en velfortjent pause.

Påklædning er vigtig for at opnå maksimal komfort under øvelserne. Sørg for at bære blødt og behageligt tøj, der giver dig fuld bevægelsesfrihed. En let trøje til afspændingen vil også være en god idé.

Kurset giver dig en perfekt mulighed for at slippe arbejdets stress og finde balance i din dag. Tag det første skridt mod harmoni og vitalitet ved at tilmelde dig vores QiGong-kursus i "De 8 Brokader" - din krop og dit sind vil takke dig!