Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Workshop: Qi Gong

Workshop: Qi Gong

I Kina bliver Qi gong kaldt ”øvelserne for et langt liv”

Du vil på denne workshop blive introduceret til Qi Gong og hvordan du via lettilgængelige øvelser i din hverdag, kan opnå bedre søvn, indre ro, mindre stress og mere energi og overskud.
Bevægelserne i Qi gong er langsomme, blide, rolige og meditative.
Qi gong er kort fortalt meditation i bevægelse. Qi betyder energi og Gong betyder pleje. Når vi udfører Qi gong plejer vi dermed vores energi og træner vores åndedræt.  Chi gong påvirker stagneret energi i kroppen, og omdanner det til ny frisk energi. Der kommer ro på nervesystemet og du får hermed mere energi og overskud og din stress mindskes. Med Qi gong træner du din evne til at mærke dig selv og lytte til din krop samtidig med, at du styrker din krops selvhelbredende kræfter.

Program:
15.00 Velkomst
15.15 Opvarmning
15.30 Golden Wings Qi Gong
16.45 Kum Nye Qi Gong efterfulgt af meditation 
17.10 Spørgsmål & tak for i dag

For mig er Qi gong et redskab til at være til stede i nuet og opnå indre ro og balance. Det giver mig fysisk og mental styrke samtidig med en større smidighed, og så bliver jeg glad i låget af det.

Hav gerne noget vand med og tøj du kan bevæge dig i.