Skip to content

Babytegn og babyrytmik 3-12 måneder

Babytegn og babyrytmik 3-12 måneder

Tal med din baby, inden baby mestrer det talte sprog.

Til babytegn og babyrytmik lærer du og din baby en masse gode og brugbare babytegn, som I kan bruge i jeres fælles kommunikation. Babytegn giver jer et fælles sprog, så I kan kommunikere, inden din baby mestrer det talte sprog.

Gennem sang, musik og leg lærer du nemt en masse nye babytegn hver uge, mens du har det sjovt med din baby. Vi skal synge, tromme, flyve, rasle, hoppe, danse, lege og lærer en masse tegn. Underviseren vejleder dig samtidig i, hvordan babytegn kan blive en naturlig del af jeres hverdag.

I løbet af undervisningen vil du få kendskab til op mod 80 babytegn. På holdet synger vi skønne børnesange med babytegn og laver babyrytmik, hvor vi leger med instrumenter, lave motoriske øvelser, kigge i posen med overraskelser og andre sjove aktiviteter. Vi synger om alle de ting, du laver med din baby i hverdagen; at spise, at bade, at gå på legepladsen, sengetid, og alle de dyr og køretøjer I møder på jeres vej - som alle har babytegn, dit barn vil elske at bruge!

Undervisningen varer ca.45 minutter, hvor der også er plads til spørgsmål. Der vil være rig mulighed for at give babyerne mad før, under og efter timen. Ligesom der er plads til, at babyerne kan lege og kravle rundt, som de lyster – eller sove, hvis det er det, der er behov for. Al undervisning foregår på børnenes præmisser.