Skip to content

Juleworkshop for babytumlere

Juleworkshop for babytumlere

Kom og vær med til en hyggelig workshop, hvor du vil få viden om dit barns motoriske rejse samt masser af øvelser og lege, som understøtter den Babytummel workshoppen er for dig med en baby mellem ca. 4-7 måneder.
Babytummel er kvalitetsfuld samvær med dit barn. Via bevægelses- og sanglege samt sansemotoriske øvelser og bevidst god håndtering af dit barn, kan du lære dit barn sin krop bedre at kende. Det er med til at skabe fundamentet for en god grundmotorik – et solidt fundament, som dit barn kan viderebygge alle sine færdigheder på.

Jeg klæder dig på med viden om dit barns sansemotoriske rejse og guider dig igennem en masse sjove lege og øvelser, som understøtter og styrker dit barns helt naturlige udviklingsmønstre. Vi laver kolbøtter, giver svingture, snurrer, hopper og drejer og vi bruger bolde, chiffontørklæder, rasleæg, og faldskærme undervejs. 

Øvelserne på denne workshop vil særligt have fokus på kvalitetsfuld mavetid, pivotering, opbygning af corestabilitet, tril, samt vægtbæring på armene.
Vi arbejder på mine hold med barnets 3 primære sanser: følesansen, muskelledsansen og balancesansen. Øvelserne er varierede og tilpasset dit barns alder. Det skal være sjovt og det skal altid være på barnets præmisser. Efter det fælles legeprogram vil der være tid til at afprøve gynger, boldbade og tumletoppe.

Undervejs bliver der mulighed for at tage en kop kaffe, te eller vand, stille spørgsmål og få individuel vejledning. Der er også tid til hyggeligt samvær med de øvrige deltagere. Der er naturligvis plads til at spise baby af og skifte ble, når behovet opstår.
Der vil på dagen være mulighed for at købe sanselegetøj til fordelagtige priser.

Medbring et lagen eller et tæppe til svingture.

For at sikre, at der god tid til alle børn er prisen for en forældre og ét barn. 
Medbringer du tvillinger er der et tillæg på 75 kr. 
Ved tilmelding skal du skrive i kommentarfeltet, at du medbringer tvillinger, så sender vi dig en separat opkrævning på 75 kr. 
Alternativt kan du kontakte os på mail eller telefon, så hjælper vi dig med tilmeldingen.