Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Yoga og mindfulness - hensyntagende

Yoga og mindfulness - hensyntagende

Skab balance og indre ro med Søren Toft Hansen

Vil du gerne opleve fordelene ved yoga og mindfulness i en lille og intim klasse? Tilmeld dig "Yoga og Mindfulness - Hensyntagende" hos FOF Aalborg og bliv guidet af vores erfarne underviser, Søren Toft Hansen. På dette hold vil du lære at stilne sindet, opnå bedre kropsbevidsthed og roligere åndedræt samt øge din styrke, smidighed, mobilitet og balance.

Yoga er en praksis, der kan hjælpe med at tackle stress og indre uro, gøre det lettere at leve med skavanker og sygdomme samt holde krop og sind sundt, stærkt og i balance. "Yoga og Mindfulness - Hensyntagende" holdet er skabt med ekstra plads til den enkelte, så du kan udforske yogastillinger i dit eget tempo og efter din egen formåen.

På holdet vil der blive vekslet mellem forskellige liggende, siddende og stående yogastillinger, åndedrætsøvelser, øvelser i at finde ro og stunder af meditation. Dette vil hjælpe dig med at opnå indre ro, forbedre din kropslige og mentale sundhed samt øge din velvære.

Undervisningen foregår i et trygt og afslappet miljø, hvor der er plads til den enkeltes behov og ressourcer. Søren Toft Hansen, vores erfarne underviser, vil guide og støtte dig undervejs, så du kan få mest muligt ud af din yogapraksis og opnå de ønskede resultater.

Tilmeld dig "Yoga og Mindfulness - Hensyntagende" hos FOF Aalborg og oplev den beroligende og styrkende effekt af yoga og mindfulness. Skab balance, indre ro og øget velvære gennem denne skånsomme og tilpassede praksis. Vær med på holdet, hvor der er plads til den enkelte, og hvor du kan arbejde på at styrke din krop, forbedre din smidighed og opnå bedre mobilitet og balance.

Praktisk information
Mød gerne op omklædt (i tøj, som du kan bevæge dig i), da vi har begrænset plads til omklædning. Medbring desuden en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.


Du kan melde dig til et hensyntagende hold, hvis du har et fysisk eller psykisk handicap, der betyder, at du ikke kan følge et af vores almindelige hold inden for det pågældende emne. Hensyntagende hold har ikke flere end syv deltagere, så du kan få individuel vejledning i forhold til de gener og skavanker, du har.

Ved tilmelding erklærer du, at du er "handicappet i forhold til emnet".