Skip to content

Administrationen har lukket tirsdag den 5/12 pga. kursus.

Drop In - Træn knæ og hofter - hensyntagende

Drop In - Træn knæ og hofter - hensyntagende

Oplever du smerter, stivhed eller begyndende udfordringer med dine knæ og hofter?
Har du tidligere haft svært ved at deltage i træningsaktiviteter, men ønsker du at forbedre din dagligdags bevægelse?
Så er vores kursus "Træn Knæ og Hofter" skræddersyet til dig!

Dette kursus er designet til at hjælpe dig med at genoprette bevægelighed, styrke og smertelindring i dine knæ og hofter. Uanset om du har slidgigt (arthrose) eller simpelthen ønsker at investere i din mobilitet, er du velkommen til at deltage. Vi ønsker at skabe et inkluderende og støttende miljø, hvor alle kroppe er velkomne, og hvor begrænsninger ikke skal hindre din træningsrejse.

Instruktøren bag kurset, en erfaren fysioterapeut med næsten 30 års ekspertise i træning og behandling af knæ- og hofteproblemer, er dedikeret til at hjælpe dig. Uanset din situation kan vi tilpasse øvelserne præcist til dine behov og evner. Har du tidligere haft vanskeligheder med at udføre øvelser på gulvet? Fortvivl ej! Vores kursus er designet til at imødekomme alle niveauer af fysisk formåen.

På kurset lærer du ikke kun, hvordan du træner klogt, men også hvordan du træner effektivt og respektfuldt over for din krops begrænsninger. Forståelsen af din egen krops dynamik og behov er nøglen til en vellykket træning. Gennem vores instruktørs ekspertise vil du opnå øget styrke, forbedret koordination og balance samt øget bevægelighed. Smertelindring kan også være en positiv bivirkning af den dedikerede træning.

Vores mål er at hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet ved at genopdage friheden ved smertefri bevægelse.
Tilmeld dig vores "Træn Knæ og Hofter" kursus hos FOF Aalborg, og begynd din rejse mod en mere aktiv og smertefri tilværelse. Husk, at alle kroppe fortjener kærlig omsorg og opmærksomhed - lad os hjælpe dig med at genopdage glæden ved at bevæge dig frit!
 

Praktisk information
Mød gerne op omklædt (i tøj, som du kan bevæge dig i), da vi har begrænset plads til omklædning. Medbring desuden en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.


Du kan melde dig til et hensyntagende hold, hvis du har et fysisk eller psykisk handicap, der betyder, at du ikke kan følge et af vores almindelige hold inden for det pågældende emne. Hensyntagende hold har ikke flere end syv deltagere, så du kan få individuel vejledning i forhold til de gener og skavanker, du har.

Ved tilmelding erklærer du, at du er "handicappet i forhold til emnet".